Silja

"Kärsmirens Molly" S23368/2006

Silja har efterlämnat sig 4 valpar, därav alla jagar älg. Några av dem  jagar även björn och vildsvin. Det är roligt att följa dem under höstarna.

Silja blev tyvärr opererad  i höstas så inga mer valpar blir det men jakten ser vi fram emot till hösten.

 

Agnes

"Country looks a face of passion" S31210/2006

HD grad A

ED ua (0)

Öga ua 20120605

Utställning 1:a pris

 

Det finns nog ingen snällare hund än Agnes. Hon är såååå underbar men nästan för snäll helt enkelt. Agnes är min allra första egna labrador och hon avgudar mig och min familj till 100 %. Alla som möter Agnes älskar henne från första stund.

Agnes har prövat på det mesta och fungerar bra både på spår, sök och jakt men hon är nöjd av att bara vara också. Något hon inte gillar är att bada mer än bara benen.

Agnes kommer från kenneln Country looks från Idkerberget utanför Borlänge.

(Bilden i mitten är Agnes i vanlig ställning, bredvid ser man hur generna går i arv.)

 

 

Majken

"Knubbes Ellen" S36302/2009

HD grad A

ED ua (0)

Utställning CK

Optigentestad Normal/clear A

Ögonlyst 20130529

 

Majken är motsatsen till Agnes. I denna hund är det fart och fläkt och hon är otroligt med på allting. Hon älskar att jobba med allt och lite till och hjälper gärna till med det hon tycker vi behöver hjälp med. Majken är otroligt snäll och vill bara synas och vara i centrum hela tiden. Hon är en sådan dreglande labrador. Så fort hon ser mat så rinner det ur mungiporna på henne och ibland är det stora pölar under henne. När jag köpte Majken fick vi som sagt lite mer fullt upp och tänk att jag fått två helt olika labradorer men ändå så lika.

Majken kommer från Knubbes kennel i Ljungby.

 

 

astelokens.se © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use